ALGEMEEN
Maria Mountain bewijst dat een klaslokaal uit de jaren 30, hedendaags uitermate geschikt is als kantoor. Twaalf grote hardhouten thermopane onder- en bovenramen zorgen voor een zee van licht. Zelfs op bewolkte dagen! Maria Mountain meet 62 m2 en bestaat uit één grote open ruimte, inclusief keukenblok met bovenkastjes. Plafond is 4 meter hoog, wat een extra ruimtelijk, loft-achtig gevoel geeft. De ruimte ‘Maria Mountain’ ligt op eerste verdieping en is bereikbaar via een stijlvolle brede trap.

 

 

LIGGING
De ruimte Maria Mountain ligt aan de aan de rand van het centrum van Maastricht: Elisabeth Stouvenlaan 51A. Op steenworp afstand van het Vrijthof. Het monumentale oude schoolgebouw kent twee ingangen: via de Hertogsingel en via de Elisabeth Strouvenlaan.

 

FACILITEITEN

Keukenblok
Maria Mountain bestaat uit een ruim keukenblok met onder- en bovenkasten. Ideaal als pantry om jezelf en gasten te voorzien van koffie of thee. Maar ook ideaal om bijvoorbeeld een lunch te bereiden.

 

Vloer
Op de vloer ligt een lichtkleurige Forbo linoleum. Deze vloer straalt je letterlijk tegemoet; linoleum geeft een natuurlijk uitstraling en vloer is goed te schoon te houden.

 

Verwarming
De ruimte wordt verwarmd middels radiatoren die voorzien zijn van een thermostaatknop.

 

Toiletten
Toiletten bevinden zich op de gang, 10 meter van  Maria Mountain. Ze bestaan uit een gescheiden heren- en vrouwen toiletgroep, compleet met twee wastafels voor iedere toiletgroep.

 

Buitenruimte
De buitenruimte, een groot omheind schoolplein, kan desgewenst gebruik gemaakt worden om een luchtje te scheppen of buiten te lunchen.

 

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn op het terrein géén auto-parkeerplaatsen voor bezoekers. In de directe omgeving is echter voldoende parkeergelegenheid (bijvoorbeeld de Elisabeth Strouvenlaan) tegen het geldende gemeentelijk parkeertarief. Fietsen en brommers kunnen overdekt gestald worden onder een grote houten overkapping.

 

 

TOEPASSING

Maria Mountain is bijzonder geschikt als:

 • kantoor voor maatschappelijke organisaties
 • locatie voor educatieve doeleinden
 • locatie voor onderwijs of activiteiten in verlengde van onderwijs
 • praktijk voor (alternatieve) zorgberoepen
 • bedrijven in de creatieve sector (beeldende kunst, ambachten, muziek, reclame, vormgeving en softwareontwikkeling)
 • startende organisaties en/of bedrijven met voornamelijk zittende beroepen.

Maria Mountain is niet geschikt als:

 • Organisaties en/of bedrijven die activiteiten ontplooien die geluid, geur of trilling veroorzaken.
 • Organisaties en/of bedrijven die producten produceren c.q. productiebedrijven.

 

SOLLICITEREN ?

Ben je geïnteresseerd in de ruimte Maria Mountain voor permanente huur? Solliciteer dan snel! Stuur een mail naar administratie@lefteam.nl en vertel ons waarom jouw organisatie of bedrijf juist kans moet maken op de mooiste loft-kantoorplek van héél Maastricht.

 

Op basis hiervan nodigen we je uit voor een bezichtiging, inclusief lekker kopje koffie of thee.

 

Bedenk daarbij het volgende:

 • Huur ligt ergens tussen € 425,- en € 650,- per maand, inclusief gas/water/elektriciteit. Exacte huurprijs wordt in overleg nader vastgesteld.
 • Indien de activiteiten enigszins aansluiten op de huidig gebruik; talentontdekkingsreis voor jongeren, is dat een pré.
 • Huurperiode minimaal één jaar vanaf 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. Eerder huren is óók mogelijk; in overleg.
 • Er is een mogelijkheid tot combinatie-huren van de naastgelegen ruimte, identiek aan Maria Mountain, namelijk ‘White Women’s Field’. Interne verbindingsdeur is beschikbaar.