ALGEMEEN
White Women’s Field bewijst dat een klaslokaal uit de jaren 30, hedendaags uitermate geschikt is als kantoor. Twaalf grote hardhouten thermopane onder- en bovenramen zorgen voor een zee van licht. Zelfs op bewolkte dagen! White Women’s Field meet 57 m2 en bestaat uit één grote open ruimte, inclusief keukenblokje. Plafond is 4 meter hoog. Wat een extra ruimtelijk, loft-achtig gevoel geeft. De ruimte ‘White Women’s Field’ ligt op eerste verdieping en is bereikbaar via een stijlvolle brede trap.

 

 

LIGGING
White Women’s Field ligt aan de aan de rand van het centrum van Maastricht: Elisabeth Stouvenlaan 51A. Op steenworp afstand van het Vrijthof. Het monumentale oude schoolgebouw kent twee ingangen: via de Hertogsingel en via de Elisabeth Strouvenlaan.

 

FACILITEITEN

Keukenblok
White Women’s Field bestaat uit klein keukenblokje. Ideaal als pantry om jezelf en gasten te voorzien van koffie of thee.

 

Vloer
Op de vloer ligt een lichtkleurige Forbo linoleum. Deze vloer straalt je letterlijk tegemoet; linoleum geeft een natuurlijk uitstraling en vloer is goed te schoon te houden.

 

Verwarming
De ruimte wordt verwarmd middels radiatoren die voorzien zijn van een thermostaatknop.

 

Toiletten
Toiletten bevinden zich op de gang, 5 meter van White Women’s Field. Ze bestaan uit een gescheiden heren- en vrouwen toiletgroep, compleet met twee wastafels voor iedere toiletgroep.

 

Buitenruimte
De buitenruimte, een groot omheind schoolplein, kan desgewenst gebruik gemaakt worden om een luchtje te scheppen of buiten te lunchen.

 

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn op het terrein géén auto-parkeerplaatsen voor bezoekers. In de directe omgeving is echter voldoende parkeergelegenheid (bijvoorbeeld de Elisabeth Strouvenlaan) tegen het geldende gemeentelijk parkeertarief. Fietsen en brommers kunnen overdekt gestald worden onder een grote houten overkapping.

 

 

TOEPASSING

White Women’s Field is bijzonder geschikt als:

 • kantoor voor maatschappelijke organisaties
 • locatie voor educatieve doeleinden
 • locatie voor onderwijs of activiteiten in verlengde van onderwijs
 • praktijk voor (alternatieve) zorgberoepen
 • bedrijven in de creatieve sector (beeldende kunst, ambachten, muziek, reclame, vormgeving en softwareontwikkeling)
 • startende organisaties en/of bedrijven met voornamelijk zittende beroepen.

White Women’s Field is niet geschikt voor:

 • Organisaties en/of bedrijven die activiteiten ontplooien die geluid, geur of trilling veroorzaken.
 • Organisaties en/of bedrijven die producten produceren c.q. productiebedrijven.

 

SOLLICITEREN ?

Ben je geïnteresseerd in de ruimte White Women’s Field voor permanente huur? Solliciteer dan snel! Stuur een mail naar administratie@lefteam.nl en vertel ons waarom jouw organisatie of bedrijf juist kans moet maken op de mooiste loft-kantoorplek van heel Maastricht.

 

Op basis hiervan nodigen we je uit voor een bezichtiging, inclusief lekker kopje koffie of thee.

 

Bedenk daarbij het volgende:

 • Huur ligt ergens tussen € 425,- en € 650,- per maand, inclusief gas/water/elektriciteit. Exacte huurprijs wordt in overleg nader vastgesteld.
 • Indien de activiteiten enigszins aansluiten op het huidig gebruik; talentontdekkingsreis voor jongeren, is dat een pré.
 • Huurperiode minimaal één jaar vanaf 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. Eerder huren is óók mogelijk; in overleg.
 • Er is een mogelijkheid tot combinatie-huren van de naastgelegen ruimte, identiek aan White Women’s Field, namelijk ‘Maria Mountain. Interne verbindingsdeur is beschikbaar.