BEREIKBAARHEID

Coöperatie Blauwdorp by LEFteam

BEREIKBAARDHEID

Coöperatie Blauwdorp by LEFteam is een alternatieve evenementenlocatie aan de rand van hartje centrum Maastricht. Op 7 minuten wandelen vanaf het Vrijthof. We zijn makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van onze locatie. Wel moedigen we iedereen aan om met openbaar vervoer, lopend of per fiets te komen, om zo ons kwetsbare milieu te ontlasten. Kom je met de fiets, dan kun deze op ons terrein neerzetten. In overleg kan dit ook in onze overdekte (bewaakte) fietsenstalling.

FIETS
Via Elisabeth Strouvenlaan 51A (grote hemelsblauwe poort). In overleg, bijvoorbeeld grote groepen op de fiets, kunnen de fietsen bewaakt en overdekt gestald worden.

LOPEN
Vanaf het Centraal Station Maastricht is het ongeveer 20 minuten lopen naar onze locatie. Dit is meteen al een interessante kennismaking met Limburgse hoofdstad, want je loopt via het historisch centrum naar onze locatie. Via de Middeleeuwse wijk Wyck, over de bekende Servaasbrug, langs het Vrijthof, via de Sint-Servaasbasiliek, langs het sjieke Oostwegel Kruisherenhotel wandel je zo naar Coöperatie Blauwdorp.

OPENBAAR VERVOER
Direct naast het Centraal Station Maastricht ligt het busstation. Neem de bus naar bushalte ‘Tongerseplein \ Prins Bisschopsingel’. Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar onze locatie.

AUTO
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Wil je vlak bij onze ingang parkeren? Doe dit dan in de Elisabeth Strouvenlaan. Hier geldt ook een gunstig gemeentelijk parkeertarief.

Coöperatie Blauwdorp by LEFteam
Elisabeth Strouvenlaan 51A
6214 AX Maastricht