BUURZAAM KOKEN KIDS

Start Buurzaam koken KIDS
Coöperatie Blauwdorp start vóór de zomervakantie met Buurzaam koken KIDS. Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn dan van harte welkom om maandelijks samen met onze meesterkoks een gezonde maaltijd te koken. Nadruk ligt op het zelf bereiden van een maaltijd en het werken met verse ingrediënten.

Superleuk voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
Ieder kind kan wel iets kan doen in de keuken. Van het simpel husselen van ingrediënten tot het (bijna) helemaal zelf bereiden van een gerecht en alles ertussen. Voor je het weet heb je een heuse chefkok in huis! En van al dat hakken, snijden, afwegen, bakken en koken, krijgen kinderen meer zelfvertrouwen in de keuken . Ze worden steeds handiger en leren zo écht te koken.

Keukenveiligheid voorop
Vanzelfsprekend is ‘regel’ nummer 1 in de kinderkeuken: let op met hete pannen, kokend water en scherpe messen. Onze getrainde meesterkoks houden dit nauwlettend in de gaten.

Kosten, slechts € 0,50
Buurzaam koken KIDS wordt mede gefinancierd door Onze buurt – de verenigde woningcorporaties in Limburg – en het Kansfonds. De kosten per kind zijn symbolisch en bedragen slechts € 0,50. Kinderen kunnen dit zelf meenemen op de dag van Buurzaam koken KIDS.

Aanmelden?
Wilt u uw kind aanmelden? Dat kan heel gemakkelijk. Klik hier op deze link. Of gebruik een van de AANMELDEN-knoppen.

In het kort
Buurzaam koken KIDS, 7 t/m 12 jaar
meestal de eerste woensdag van de maand (exacte data klik hier)
Elisabeth Strouvenlaan 51A
start 15.30 uur / einde: 17.30 uur