HOE WERKT HET?

Programma
Het buffet start om 17.15 uur. Het bestaat meestal uit: een voorgerecht of soep, een hoofdgerecht en een nagerecht. De totale maaltijd zal in ieder geval heerlijk én gezond zijn. We proberen een juiste balans te vinden tussen groenten, fruit, zuivel, noten, vis en vlees. Dit laatste is overigens voor ons geen must. De maaltijden bevatten dus niet altijd vlees.

Wat er op het menu staat wordt op vrijdag voorafgaand aan de woensdag op deze site bekend gemaakt. Menu bekijken klik hier.

Het programma op de woensdag ziet er als volgt uit:
locatie:                   Elisabeth Strouvenlaan 51A, volg de bordjes Coöperatie Blauwdorp.

meekoken:            start 15.00 uur. Meer info klik hier.

inloop:                   17.00 uur
start buffet:          17.15 uur
stop uitgifte:        18.30 uur
einde:                    19.00 uur

Voor wie is ‘Buurzaam koken’ bedoeld?
We richten ons in eerste instantie op gezinnen met kinderen. Maar wil je alleen komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nietwaar? Kom je niet uit Blauwdorp/Mariaberg, maar uit een andere wijk in Maastricht. Ook geen probleem! Het buffet staat ook klaar als je niet uit ‘Blouwdörrep’ komt.

Speciaal tarief voor mensen met minder geld
Heeft u wat minder geld te besteden, dan betaalt het Kansfonds een deel van de kosten 1) Jongeren/volwassenen (ouder dan 13 jaar) betalen dan € 2,50 per persoon. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 5 t/m 13 jaar, betaal je € 1,50 per persoon.

De normale kosten voor een totale maaltijd zijn € 6,50 per jongere/volwassene (ouder dan 13 jaar). Kinderen t/m 4 jaar eten gratis. Van 5 t/m 13 jaar is het tarief € 3,00 per kind.

1) Om in aanmerking te komen voor een bijdrage vanuit het Kansfonds, kunnen we je vragen om een bewijs uitkeringsinstantie, pas voedselbank of pas Stichting de Gouwe te overleggen.