OVERZICHT ONTMOETINGSRUIMTE

Bij de ontmoetingsruimte van Coöperatie Blauwdorp vind je de volgende faciliteiten:

Uitgebreide bar (15 m2)
De bar heeft een grote koeling en koffie en thee faciliteit. Er kunnen kannen koffie worden gezet of per kop met een Italiaanse pistonmachine. Vast in het assortiment zitten tal van biologische vruchtensappen, al dan niet met koolzuur. Bij Coöperatie Blauwdorp worden geen alcoholische dranken geschonken.

Professionele keuken (20 m2)
In de keuken worden duurzame gerechten bereid. Conform het gedachtegoed van Coöperatie Blauwdorp zo (h)eerlijk, gezond en biologisch mogelijk. In principe bereiden we geen vleesgerechten tenzij het vlees een bijgerecht is en van biologische komaf.

Spoelkeuken (8 m2)
Waar gegeten wordt, moet worden afgewassen. De spoelkeuken is apart van de bereidingskeuken, geheel conform de HACCP-norm.

Brainstorm-balkon (28 m2)
Coöperatie Blauwdorp biedt een ruimte speciaal voor brainstorming: het brainstorm-balkon. Een grote vide van 28 m2 voorzien van tapijt, omgeven met inspiratievolle items als boeken en interessante snuisterijen. Ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of besprekingen met een intiemer karakter, of presentaties met een kleine groep.

Podium (30 m2)
Het podium kan dienst doen als verhoging voor een spreker of presentator, maar kan desgewenst ook bij de ruimte worden getrokken en dienst doen als bijvoorbeeld brainstorm-hoek.

AV-installatie
6 sporen audiomixer
2 bedrade microfoons
2 wireless headset microfoons
2 wireless handhelds microfoons
1 groot LCD-scherm 55 inch (1,40 meter) met hdmi aansluiting (te gebruiken voor presentaties e.d.)
2 x 300 watt geluidsboxen
1 x LED-verlichting set (50 watt, 650 lumen) met 4 spots met diverse kleurmogelijkheden

Bij events waar meer gewenst is op gebied van licht en geluid, kan eventueel een externe partner worden ingeschakeld.

Toiletten
Op de gang is zowel een dames – als herentoilet aanwezig. Een minder-valide toilet is momenteel nog niet gefaciliteerd!

Buitenruimte
De buitenruime is een oud schoolplein van ruim 1000 m2, die is ingericht als een stadstuin. Fruitbomen, pompoenen, courgettes en kruiden groeien en bloeien. Kortom, buiten zijn tal van mogelijkheden. Je bedenkt het maar. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding-spelletjes, duurzame barbeques, etc. Buiten staat ook een terras opgesteld en met lekker weer is het er heerlijk toeven. De bomen op het plein zorgen voor de nodige frisheid op hele hete dagen.

Parkeren
Coöperatie Blauwdorp moedigt iedereen aan te voet, met de fiets of openbaar vervoer naar de locatie te komen. Er zijn geen parkeerfaciliteiten voor auto’s. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je het beste de auto parkeren aan de Elisabeth Strouvenlaan. Let op, dit zijn betaalde parkeervakken.