OPSTELLINGEN

Coöperatie Blauwdorp by LEFteam

OPSTELLINGEN

Afhankelijk van het doel van je bijeenkomst kun je de ‘Forest Gate’ indelen. Van theateropstelling voor een presentatie, tot blokopstelling voor een ronde tafel gesprek. 

Hieronder een aantal opstellingen voor de meest voorkomende bijeenkomsten. Ons team helpt je graag met het kiezen van de juiste opstelling. Of dat nu een vergadering, brainstormsessie, presentatie, lezing, training of workshop is: vertel ons je doel en jouw globale programma en je ontvangt een vrijblijvend voorstel. 

Theater-opstelling

De stoelen staan in rijen achter elkaar, met zicht naar de spreker en het LCD-scherm. Er zijn geen tafels. Met deze opstelling kunnen zo’n 70 personen tegelijk aanwezig zijn.

Langetafel-opstelling 

Diverse tafels maken één lange tafel. Deze opstelling is geschikt voor vergaderingen zonder presentatie op het LCD-scherm. Deelnemers zitten naast elkaar. De langetafel-opstelling is geschikt voor ongeveer 30 personen. 

U-vorm opstelling 

Deze opstelling is uitermate geschikt voor interactieve presentaties, sessies of bestuursoverleg. De deelnemers hebben veel (schrijf)ruimte. De tafels staan in een U-vorm, zodat iedereen goed zicht heeft op de spreker en elkaar. De U-vorm is beschikbaar tot 25 personen. 

Blok-opstelling 

De tafels staan in een gesloten vierkant. Deze opstelling is geschikt voor vergaderingen zonder presentatie op het LCD-scherm. Deelnemers hebben goed zicht op elkaar en veel ruimte om te schrijven. De blokopstelling is beschikbaar tot ongeveer 20 personen. 

Diner-opstelling 

Tafels staan door de gehele ruimte opgesteld. Ideaal voor lunches of diners waarbij de gasten verspreid zitten over meer tafels. Afhankelijk van de exacte opstelling (met of zonder podium) biedt deze opstelling ruimte aan zo’n 40 tot 50 personen. 

Cabaret-opstelling 

De tafels staan los van elkaar met twee stoelen achter en een links en rechts naast de tafels, gericht op de spreker en het LCD-scherm, die op het podium staan. Ideaal voor sessies waarbij men tussendoor in groepjes aan de slag gaat of lange presentaties. De cabaretopstelling is beschikbaar tot 36 personen. 

Receptie-opstelling 

De totale ruimte wordt benut. Aan de zijkanten staan sta-tafels opgesteld. Er staan geen stoelen. Podium kan vrij gehouden worden voor bijvoorbeeld een muzikaal intermezzo of praatje tussendoor. Desgewenst kan het podium ook bij de ruimte worden betrokken. Inclusief podium is deze opstelling beschikbaar voor 160 personen. Eventueel kan bij goed weer ook gebruik gemaakt worden van onze buitenruimte ‘Gondolphus Outdoor’.