Duurzaam genieten

“Ik wil graag mijn ervaring delen over het afscheid van onze gepensioneerde collega. Het CNME organiseerde deze avond bij Coöperatie Blauwdorp by LEFteam. Het was een bijzondere avond!  
 
Wat me meteen opviel was de warme en gezellige sfeer op deze unieke locatie. De aankleding van de ruimte is met de grootste zorg gedaan: hergebruik van materialen; cradle-tot-cradle en circulair. Ook de aanpak om samen met jongeren deze evenementen tot stand te brengen past perfect bij het gedachtegoed van het CNME; duurzaam en sociaal. We werden ook getrakteerd op een homemade vegetarisch walking dinner van vier gangen. Het was verrukkelijk!
 
Kortom, met 25 personen was het een intieme aangelegenheid, waarbij we allemaal de kans kregen om herinneringen te delen en onze gewaardeerde collega uitgebreid in het zonnetje te zetten. Voor de passende audiovisuele ondersteuning werd uiteraard ook gezorgd. Echt top dat we samen met Coöperatie Blauwdorp kunnen laten zien dat je een feestje kunt vieren én goed kunt zorgen voor de planeet.  
 
Ik wil Coöperatie Blauwdorp by LEFteam bedanken voor het faciliteren van dit onvergetelijke evenement dat ons inspireerde meer samen te werken met sociale én duurzame organisaties als Coöperatie Blauwdorp.” 
 
Maartje Meessen, projectcoördinator CNME 


Bent u net als CNME op zoek naar een mooie, duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie voor uw evenement? Daar waar jongeren in de praktijk hun talent ontdekken? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze locatie is ideaal voor non-profit evenementen voor kleine én grote groepen (van 10 tot 80 personen), desgewenst met lunch en/of diner.

Kijk voor meer informatie op www.cooperatieblauwdorp.nl