Empoweren next level

“Wat een fantastische ervaring bij Coöperatie Blauwdorp! Onze woningcorporatie huurde hun ruimte voor een creatieve sessie met 60 personen. Samen met bewoners, gemeente, ondernemers én bestuurders hebben we deze middag gewerkt aan ons koersplan voor wonen, welzijn en een nóg mooier Maastricht. We zijn zeer onder de indruk van de inzet van de coöperatie om kwetsbare jongeren te ondersteunen bij het ontdekken van hun talent. Het voelde geweldig om ons steentje bij te dragen aan dit waardevolle werk.
 
De faciliteiten waren perfect voor onze behoeften en de sfeer was inspirerend. We waarderen vooral de focus van Coöperatie Blauwdorp op kwaliteit, duurzaam ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het voelde goed om onze creatieve sessie te houden in een locatie die dezelfde waarden omarmt als onze woningcorporatie.
 
Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, waardoor alles soepel verliep. We zijn dankbaar voor de gelegenheid om samen te werken en bij te dragen aan het empoweren van jongeren. We kijken uit naar meer samenwerkingen met Coöperatie Blauwdorp in de toekomst!”
 
Vivian Eussen, Directeur Vastgoed woningcorporatie Servatius


Bent u net als Servatius op zoek naar een mooie, duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie voor uw evenement? Daar waar jongeren in de praktijk hun talent ontdekken? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze locatie is ideaal voor non-profit evenementen voor kleine én grote groepen (van 10 tot 80 personen), desgewenst met lunch en/of diner.

Kijk voor meer informatie op www.cooperatieblauwdorp.nl