REGISSEURS IN BEDRIJF

 
“Onze ervaring met Coöperatie Blauwdorp was werkelijk onvergetelijk en betoverend. Deze buitengewone eventlocatie biedt niet alleen een prachtige zaal, maar straalt ook duurzaamheid en gastvrijheid uit, wat voor ons als theaterproductiebedrijf 2tact van onschatbare waarde is.
 
De toewijding van Coöperatie Blauwdorp aan duurzaamheid is bewonderenswaardig. De cradle-to-cradle inrichting toont niet alleen hun milieubewuste benadering, maar creëert ook een omgeving die ademt van verantwoordelijkheid en innovatie. De intieme sfeer van de ruimte, samen met het hoge plafond, gaf onze workshop een gevoel van ruimtelijkheid en grandeur, wat perfect aansloot bij de thematiek van integriteit die we behandelden.
 
Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is het gemak waarmee deze te bereiken is. De centrale ligging maakte het voor onze deelnemers bijzonder eenvoudig om aanwezig te zijn, waardoor de workshop soepel kon verlopen.
 
Bovendien bood de aanwezigheid van veel faciliteiten, onder andere krachtstroom, de flexibiliteit die we nodig hadden voor onze theatervoorstellingen, waardoor we ons volledig konden focussen op de artistieke aspecten van onze productie. Ook de horecafaciliteiten van Coöperatie Blauwdorp overtroffen onze verwachtingen.”
 
Jos Jonkers, directeur 2tact, regisseurs in bedrijf


Bent u net als ‘2tact, regisseurs in bedrijf’ op zoek naar een mooie, duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie voor uw evenement? Daar waar jongeren in de praktijk hun talent ontdekken? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze locatie is ideaal voor non-profit evenementen voor kleine én grote groepen (van 10 tot 80 personen), desgewenst met lunch en/of diner.

Kijk voor meer informatie op www.cooperatieblauwdorp.nl