FOREST GATE

Coöperatie Blauwdorp by LEFteam

MULTIFUNCTIONEEL, GOOD FOOD, DUURZAAM EN INSPIREREND

Forest Gate biedt je een multifunctionele ruimte van 180 m2. Een inspiratievolle ruimte, compleet met bar, professionele keuken, stadsbakkerij én podium compleet met audio-visuele faciliteiten. Ideaal voor presentatie, brainstormsessies, vergaderingen, lezingen, (food)workshops, seminars, colleges, teambuilding en (thema)bijeenkomsten. Eventueel gecombineerd met een uitgebreide catering. Bij ons geen inspiratieloze zaal met projectvloerbedekking, lage plafonds en weinig tot geen daglicht. Maar juist een ruimte die creatief, duurzaam en cradle-to-cradle is ingericht. Je wordt er gewoonweg blij van. De combinatie met de goed geoutilleerde keuken én Stadsbakkerij, biedt mogelijkheden om met een grote groep de allerlekkerste dingen te bereiden. Bijvoorbeeld in een workshop-opzet als onderdeel van een teambuilding. Dit alles maakt ‘Forest gate’ tot een van de uniekste meeting- en eventruimte in Maastricht.

  • Uitgebreide bar (15 m2)
  • Professionele keuken (20 m2)
  • Stadsbakkerij (35 m2)
  • Spoelkeuken (8 m2)
  • Podium (30 m2)
  • Brainstorm-balkon (28 m2)

Uitgebreide bar

De bar biedt uitgebreide mogelijkheden tot uitgifte van warme en koude dranken.

Professionele keuken

Onze goed geoutilleerde keuken kan al uw culinaire wensen verwezenlijken. Ideaal voor culinaire workshops of koken als onderdeel van teambuilding.

Stadsbakkerij

Onze Stadsbakkerij is voorzien van apparatuur om zowel brood als banket te bakken. Ideaal voor bijvoorbeeld een workshop vlaaibakken of cursus desembrood.

Spoelkeuken

Waar gegeten wordt moet helaas ook worden afgewassen. Onze hypermoderne vaatwasser helpt u daarbij. Afwassen wordt ‘fun’.

Podium

Gebruik ons verhoogd podium voor personen die centraal moeten staan: presentator, spreker, moderator of performer. Indien gewenst met AV-ondersteuning.

Brainstorm-balkon

Even apart maar niet afgezonderd. Ons brainstorm-balkon biedt uitkomst. Hoog en droog overzicht over geheel ‘Forest Gate’.

1

Aantal vierkante meters:

180m2 

Aantal personen:

van 20 tot 160 personen

Faciliteiten op bestelling:

LED-scherm
Flip-over
Stoelen
Krukken
Tafels hoog
Tafels Laag

Z

Vast:

WIFI

Boekingsmogelijkheden:

Per uur
05m10m20m1 : 100

Vraag een
offerte aan

Download
brochure

Neem direct
contact op